Uw brandverzekering en uw vogelverblijf

Ga naar beneden

Uw brandverzekering en uw vogelverblijf

Bericht  van den broeck alfons op do jan 20 2011, 18:41

Uw brandverzekering en uw vogelverblijf

Als je het ongeluk hebt van een brand te hebben in uw vogelverblijf en de ganse boel is zo goed als vernietigd, dan is de schade, veroorzaakt door die brand, in normale omstandigheden gedekt door in brandverzekeringspolis.

Gewoonlijk komt er dan een expert van de verzekeringsmaatschappij langs om met u de schade vast te stellen, te ramen en eventueel definitief de schade te regelen, als hij/zij daartoe volmacht heeft.

Als de schade veroorzaakt is door een kortsluiting of een mankement in de electrische installatie of bedrading, dan kan die expert of een aangestelde van uw brandverzekeringsmaatschappij, vragen/eisen dat je hem een geldig keuringsattest van de elektrische installatie voorlegt. De voorwaarden, de eisen, die hedentendage gesteld worden aan elektrische installaties in uw woning of zijn bijgebouwen, kan je terugvinden op het internet.

Ben je echter niet in het bezit van zo’n geldig keuringsattest, dan kan de brandverzekeringsmaatschappij uw schadegeval weigeren en dan kan het zijn dat je 0.0 euro aan schadevergoeding krijgt.

Een verwittigd iemand is er twee waard.

van den broeck alfons

Aantal berichten : 349
Join date : 02-07-10
Woonplaats : Geel

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum